Συνεργείο Αυτοκινήτων BMW & Mini Μήτσης. Εμπειρία, Γνώση και Σεβασμός προς τον πελάτη.

Awesome Image

Στείλτε μας email

bmwmitsis@gmail.com

Τηλεφωνήστε μας

(+30) 210 9933000

Service

Service

Η BMW ΜΗΤΣΗΣ, έχοντας πολυετή εμπειρία στην εξειδικευμένη φροντίδα των αυτοκινήτων BMW και Mini, φροντίζει ώστε με συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού της σε νέες τεχνολογίες και με ανανέωση του εξοπλισμού της να προσφέρει υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Ανακαλύψτε και εσείς την απόλυτη εμπειρία εξυπηρέτησης, και γίνεται μέτοχος της λογικής μας πρώτα ο άνθρωπος και έπειτα τα υπόλοιπα.

Δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε ένα άριστο service όταν αυτό απαιτείται πραγματικά και όχι εικονικά, σεβόμενοι όπως πάντα την σχέση μας και το ότι ο πελάτης δεν είναι για μια στιγμή αλλά για μια ζωή.

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα εκτελέσουν άριστα τις εργασίες επισκευής και θα σας συμβουλεύσουν χρησιμοποιώντας συσκευές και τεχνικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Η ταχύτατη και αξιόπιστη επισκευή του αυτοκινήτου σας είναι για μας προτεραιότητα και είναι γνωστό στην αγορά πώς, όπου οι άλλοι δεν μπορούν εμείς προχωρούμε δίνοντας λύση, και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Κλείστε σήμερα κιόλας ένα ραντεβού για service τηλεφωνικά στο 2109933000 ή ηλεκτρονικά στο info@mitsisbmw.gr και απολαύστε την εμπειρία της φροντίδας από τους καλύτερους της αγοράς.